NutriHair szérum

A Nutrihair szérum a hajápolás egy koncentrált formája. A koffein és a DensoplexTM complex (csalán kivonat, zöld tea kivonat, szilimarin) hatóanyagainak magas koncentrációja biztosítja a gyors és jelentős hatást még intenzív hajhullással, hajritkulással és rossz hajminőséggel járó problémák esetén is. A szérumot alkalmazás után nem kell leöblíteni, ezáltal megkönnyíti a használatot és növeli a hatóanyagok felszívódását. A hűsítő mentol kellemesen felfrissíti a fejbőrt.

A NUTRIHAIR SZÉRUM:

  • Csökkenti a túlzott hajhullást
  • Csökkenti a haj elvékonyodását
  • Elősegíti a haj növekedését
  • Javítja a haj sűrűségét és minőségét

A termék adatai

Terápiás terület

Haj- és fejbőr ápolás

Kategória

Kozmetikum

Kiszerelés

50 ml

Felhasználási javaslat

Használat előtt rázza fel. Alkalmazza a szérumot közvetlenül a fejbőrre a palack gumírozott hegyével, és alaposan masszírozza be a bőrbe. Ne öblítse le! Használja a szérumot a megmosott, törölközőszáraz hajra, vagy hajmosás nélkül a száraz fejbőrre. A maximális hatás elérése érdekében naponta alkalmazza a szérumot. Használat után masszírozza a szérumot a fejbőrbe, majd folytassa a haj kondicionálását a szokásos módon.

Intenzív hajhullás esetén a még intenzívebb és gyorsabb hatás érdekében kombinálja a Nutrihair szérumot a Nutrihair sampon és a Nutrihair étrend-kiegészítő használatával: