Atopohelp Bioboom

Atopohelp Bioboom, béta-glükán és zöldtea-kivonat tartalmú kapszula tejsavbaktériumokkal, cinkkel és biotinnal a bőr normál állapotának megőrzésére3,4
30 kapszula

Komplex összetétel a bőr normál állapotának megőrzésére3,4:

  • Tejsavbaktériumok
  • Béta-glükánok
  • Zöldtea-kivonat
  • + Biotin4
  • + Cink3

A készítmény hatóanyagként tejsavtermelő baktériumkultúrát, a Lactobacillus és a Bifidobacterium tejsavbaktérium törzsek élő egyedeit is tartalmazza. A béta-glükán a természetben, baktériumok, gombák, élesztőgomba, algák és egyes növények sejtfalában megtalálható szénhidrát típusú vegyület. Termékünk laskagombából és sütőélesztőből nyert béta-glükánt tartalmaz. A zöldtea-kivonat az immunrendszer normál működését támogatja. A Chlorella alga növeli a vitalitást. A cink és a biotin hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

Bőrtáplálás
Étrend-kiegészítő

Ajánlott adagolás:

Felnőtteknek 2 kapszula fogyasztása ajánlott naponta. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés:

A termék fogyasztása terhes nőknek, szoptató anyáknak, 18 éven aluliaknak nem ajánlott! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó. Más zöldteát tartalmazó készítménnyel együtt nem fogyasztható. Felhívjuk a figyelmet, hogy az EGCG napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot.

Tárolás:

Száraz, sötét helyen, 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Közvetlen napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől elzárva tartandó.

Összetevők:

béta-1,3/1,6-D-glükán sütőélesztőből (Saccharomyces cerevisiae), kapszulahéj (zselatin, színezék: kalcium-karbonát), béta-1,3/1,6-D-glükán laskagombából (Plerotus ostreatus), zöldtea levél-kivonat1, inulin (cikóriából), tejsavbaktérium törzsek (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum), Chlorella alga-kivonat2, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsója, szilícium-dioxid), antioxidáns (L-aszkorbinsav), cink-oxid3, biotin4.