Cannaderm Capillus Seborrhea hajszérum

40 ml

A Capillus Seborrhea hajszérum kenderkivonattal, Holt-tengeri sóval, grapefruitmag kivonattal, izsóplevélolajjal és mentaolajjal felfrissíti és megnyugtatja a száraz hajszálakat és a túlérzékeny, viszkető fejbőrt. A gyengéd fejbőrmasszázs erősíti a szérum hatását, javítja a mikrokeringést és a hatóanyagok felszívódását. A szérum ismételt használatával a korpásodás, a bőrpikkelyek megjelenése, a fejbőr viszketése és irritációja csökken. A fejbőr állapota és a haj megjelenése is javul. A szérum alkalmazása a túlérzékeny és nagyon száraz fejbőr, a seborrhea, az atópia vagy a pikkelysömör tünetei esetén ajánlott. A szérumot a bőrének védelme és állapotának javítása érdekében alkalmazza!

Hajápolás
Kozmetikum

Használat:

Használat előtt rázza fel! Elegendő mennyiségű szérumot lassan masszírozzon be a fejbőrbe! Fokozatosan vigye fel a szérumot az egész fejbőrre és a hajvonal mentén. Ne öblítse le! Megmosott és törölközőszáraz hajra alkalmazza vagy a hajmosások között a száraz hajra, hogy felfrissítse és megnyugtassa a hajszálakat. Seborrheás tünetekkel járó fejbőrre. Folytassa a haj kondicionálását a szokásos módon. Az alján lévő esetleges üledék nem jelent minőségi problémát. Ne használja ha túlérzékeny bármelyik összetevőre. Maximum heti 3 alkalommal használja.

Tárolás:

Lehetőleg +5 és +27 °C közötti hőmérsékleten.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Citrus Grandis Seed Extract, Panthenol, Mentha Spicata Herb Oil, Cannabis Sativa Seed Extract, Ascorbic Acid, Hyssopus Offi cinalis Leaf Oil, Polysorbate 80, Maris Sal, Limonene, Xanthan Gum, Inositol, Lactic Acid, Linalool, Citric Acid.

Cannaderm hasznos tanácsok:

Mindig használjon seborrhea hajszérumot hajmosás után, vagy a hajmosások között a fejbőr felfrissítésére. Fésűvel válassza el a haját több helyen és a választékokban finoman masszírozzon néhány csepp szérumot a fejbőrébe. Ne felejtse el kezelni a hajvonal mentén lévő bőrt is. Használjon nagyon gyengéd masszázst. Rövid időn belül frissítő, finoman hűsítő érzés fog jelentkezni a hajszérum hatására. Amennyiben hosszabb vagy nagyon száraz hajat kell kezelnie a szérummal, használja azt a hajvégeken vagy a hajszálakon is. Fejbőrproblémák esetén ne alkalmazzon hajformázó termékeket (hajhab, hajzselé, hajlakk, krém) közvetlenül a hajtövekre!