Clavin Ultra kapszula

KISZERELÉS 8X, 20X

L-ARGININ ALAPÚ KAPSZULA NÖVÉNYI-KIVONATOKKAL

Étrend-kiegészítő készítmény férfiaknak

  • A szibériai ginzeng és a maca gyökér- kivonat hozzájárulnak az optimális állóképesség, a jó közérzet és a vitalitás fenntartásához
  • A maca gyökér- kivonatnak szerepe van a férfi nemi funkciók megőrzésében
  • A sáfrány virág- kivonat a libidó megőrzésében játszik szerepet
  • A szelén a normál spermaképződésben vesz részt
  • A termék összetevői közül az L-arginin és az L-citrullin aminosavak

ONLINE VÁSÁRLÁS

Étrend-kiegészítő

ÖSSZETEVŐK:

L-arginin-mono-hidroklorid, L-citrullin, maca (Lepidium meyenii) gyökér-kivonat, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökér-kivonat, sáfrány (Crocus sativus) virág-kivonat, csomósodást gátlók (talkum, zsírsavak magnéziumsója), nátrium-szelenit-pentahidrát, kapszula (zselatin, színezékek: titán-dioxid, fekete-vasoxid, indigókármin)

AJÁNLOTT ADAGOLÁS:

A készítmény optimális hatása érdekében az ajánlott napi adagja 4 kapszula, az esemény előtt 1 órával, bő folyadékkal beszedve. A készítmény használata 12 óra elteltével ismételhető. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

FIGYELMEZTETÉS:

A termék férfiaknak készült! Alkalmazása nem ajánlott 18 év alatt és magas vérnyomású személyeknek! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő tablettát nem szedhetik gyermekek.