Flexin® Kollagén

60 db

A kollagén a bőr-, csont- és porcszövet rugalmas vázanyaga, szerkezetük építőanyaga. Termékünk I és II típusú kollagént egyaránt tartalmaz. Az indiai tömjén (Boswellia serrata) hozzájárul az ízületek rugalmasságának, mozgékonyságának megőrzéséhez. A D-vitamin az egészséges izomzat és a K-vitaminnal együtt az egészséges csontozat fenntartásában vesz részt. A C-vitaminnak a normál kollagén-képződésben van szerepe, ezen keresztül a porcok normál állapotának és működésének megőrzésében.

  • Kollagént tartalmazó bevonatos tabletta Boswellia kivonattal és vitaminokkal
  • Az ízületek rugalmasságának megőrzéséhez
Porcvédelem
Étrend-kiegészítő

Ajánlott alkalmazás

A készítmény ajánlott adagja 1 tabletta naponta

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Összetevők:

indiai tömjénfa (Boswellia serrata) kivonat; szilárdítóanyag (kalcium-hidrogén-foszfát); maltodextrin; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboximetil-cellulóz); cickafark (Achillea millefolium) virág-kivonat; I és II típusú kollagén, L-aszkorbinsav; bevonat: tömegnövelő szerek (hidroxipropil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsója, szilícium-dioxid); fillokinon; II típusú natív kollagén; kolekalciferol.

Figyelmeztetés:

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Száraz, sötét helyen, 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Közvetlen napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől elzárva tartandó.

Származási hely:

Csehország

Forgalmazza:

Simply You Hungary Kft. 

1068 Budapest, Városligeti Fasor u. 8/A.

E-mail: marketing-hu@simply-you.eu

Étrend-kiegészítő készítmény.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást és egészséges életmódot.