Karpal Forte masszírozó krém

50 ml

Karpal Forte masszírozó krém

A KARPAL FORTE egy új orvostechnikai eszköz kéztőalagút-szindrómával küzdő betegek kezeinek masszírozására. A nyugtató növényi kivonatoknak (fekete nadálytő, orvosi veronika, mezei zsurló, orvosi szemvidítófű, közönséges komló) és masszírozásnak köszönhetően fejti ki kedvező hatásait.

  • csökkenti a duzzanatot
  • idegvédő hatású
  • enyhíti a fájdalmat
  • javítja az ujjak érzékenységét

Olvassa el figyelmesen a használati utasítást és a termék biztonságos használatával kapcsolatos információkat!

KÉZTŐ ALAGÚT SZINDRÓMA

Használat:

A termék a csukló és az alkar helyi alkalmazására és masszírozására szolgál. Vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a csukló és az alkar területére. Ajánlott naponta kétszer vagy a probléma intenzitásától függően többször is alkalmazni a nap folyamán (maximum 5 alkalommal).

Összetevők:

Víz, etanol, kendermagolaj, dimetikon, propilénglikol/izosztearát/etilcellulóz/ propilénglikol-laurát, Közönséges orbáncfű-kivonat (Hypericum Perforatum), glicerin, Közönséges komló-kivonat (Humulus Lupulus), Mezei zsúrló-kivonat (Equisetum Arvense), Orvosi szemvidítófű-kivonat (Euphrasia Rostkoviana), Orvosi veronika-kivonat (Veronica Officinalis), Fekete nadálytő-kivonat (Symphytum Offi cinale), Rozmaring levélkivonat (Rosmarinus Officinalis), gliceril-kaprilát/gliceril-undecilenát, mentol, kapril-glikol/etil-hexilglicerin, karbomer, Bazsalikom olaj (Ocimum Basilicum), Rozmaring olaj, nátrium-hidroxid

Tárolás:

Száraz helyen, +15 és +25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Védje a napfénytől! Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelmeztetés:

Ne alkalmazza sérült bőrön! A termék nem alkalmas gyermekek számára. Ne alkalmazza a szem körül, nyálkahártyára és a mellekre! Ne használja, ha túlérzékeny bármelyik összetevőre! Ne használja a lejárati idő után a terméket! Az első felbontástól számított 6 hónapon belül használja fel.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!