REUMABLOK® FORTE

125ml
  • Hatékonyan csökkenti a reumás ízületi betegségek tüneteit, mint a fájdalom, merevség, bizsergés, emellett elősegíti az ízületek regenerálódását.
  • Hozzájárul a gyulladás és a duzzanat enyhítéséhez és javítja az ízületek mozgékonyságát.
  • Alkalmas reumás ízületi fájdalmak, valamint degeneratív ízületi rendellenességek esetén is.
Reumatikus problémák
Reumatikus problémák

Reumás és merev ízületek számára:

  • Fellazítja a merev ízületeket és javítja rugalmasságukat
  • Csillapítja az ízületi fájdalmat, bizsergést és zsibbadást
  • Csökkenti a gyulladást

Összetevők:

víz, glicerin, etanol, izopropil-mirisztát, dimetikon, nátrium-akrilát/akrilol-dimetil, bajkáli csucsóka-kivonat, fekete nadálytő-kivonat, laureth-9, glikol-palmitát, gliceril-kaprilát, gliceril undecilénát, mentol, fenoxietanol/ metil-/butil-/etil-/propil-parabén, napraforgó magolaj, rozmaring levél kivonat, rozmaring illóolaj, bazsalikom illóolaj, huminsav, nátrium-humát, fulvosav. www.reumablokforte.hu

Felhasználás:

A termék lokálisan alkalmazandó az ízületek területein. Vigyen fel kellő mennyiségű krémet (az ízület méretének megfelelően) és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe naponta 3-6 alkalommal! Naponta legfeljebb 8 alkalommal alkalmazza.

Figyelmeztetés:

Ne alkalmazza sérült bőrfelületen! A termék nem alkalmas kisgyermekek és várandós nők számára. Ne alkalmazza nyálkahártyán, illetve a szem és mell területén! Ne alkalmazza a terméket bármely összetevőre való érzékenység esetén! A lejárati idő után ne használja! Az első felbontástól számított 6 hónapon belül felhasználandó.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!