CANEZIN spray

Kiszerelés: 100 ml
  • Egy gombaölő és antibakteriális hatású spray
  • Csökkenti a túlzott izzadást, a kellemetlen lábszagot és mikrobiálisan tisztán tartja a cipő belsejét
  • A hatóanyagok hatékonyan távolítják el a baktériumokat, penész- és élesztőgombákat a lábon és a cipőben
  • A Canezin spray rendszeres használatával megelőzhető a bőrfertőzés kiújulása a láb és a körmök területén

ONLINE VÁSÁRLÁS

Lábápolás

Aktív összetevők:

levendula, rozmaring, borsmenta, szegfűszeg, cickafark, zsálya, teafa illóolaj, polihexametilén-biguanid hidroklorid, etil-hexil-glicerin, karpil-hidroxaminsav, etanol

Összetevők:

Aqua, Ethanol, Glycerin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Mentha, Piperita (Peppermint) Oil, Eugenia, Caryophyllus Oil, Achillea Millefolium, Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia, Leaf Oil, Salvia Offi cinalis Oil, Polyaminopropyl, Biguanide Hydrochloride

Használati utasítás:

Használat előtt rázza fel a terméket!

Cipőben való alkalmazásnál:

A cipő levétele után permetezze a terméket a talpbetétre és a cipő teljes belső felületére naponta 1-2 alkalommal! Hagyja szabadon megszáradni a permetet (legalább 10 percig)! Ugyanígy használandó zoknin is.

Lábon történő alkalmazásnál:

Vékony rétegben, naponta 1-2 alkalommal permetezze a tisztított, megszárított lábra. A lábfejen a szétterpesztett lábujjak közé, illetve a körömre permetezze vékony rétegben! Hagyja megszáradni a permetet és ne mossa le! Ne használja a terméket naponta 4 alkalomnál többször ugyanazon a felületen. Kezdje el használni a terméket már a tünetek első jeleinél és használja azok elmúlta után is még egy hétig! Megelőzésképpen alkalmazza fokozott fertőzésveszély esetén (uszoda, tornaterem, szauna, gyógyfürdő, konditerem stb.) naponta 1 alkalommal.

Figyelmeztetés:

Ne alkalmazza sérült bőrfelületen! Ne használja más testrészen! Ne használja a terméket bármely összetevőre való túlérzékenység esetén! Ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára! Alkalmazás közben ne dohányozzon, illetve ne egyen, vagy igyon! Használat után mosson kezet! Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják! A termék csak külsőleg használható! A termékben lévő folyadék gyulladásveszélyes, ne alkalmazza nyílt láng közelében!

Tárolás:

Száraz, sötét helyen, 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Ne tárolja nyílt láng közelében! Közvetlen napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől elzárva tartandó.

Első felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó.

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!