Dentohelp Bioboom

Dentohelp Bioboom, meggykivonat tartalmú szájban oldódó tabletta béta-glükánnal és tejsavbaktériumokkal a szájüreg higiéniájának megőrzésére1
60 tabletta

Meggy-eperízű étrend-kiegészítő édesítőszerrel

KIVÁLÓ ÍZ HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL!

Komplex összetétel a szájüreg higiéniájának megőrzéséhez1:

  • Tejsavbaktériumok
  • Béta-glükánok
  • Zöldtea- kivonat1
  • + Xilit

A meggykivonat a sejtek oxidatív védelmét szolgáló proanocianidineket (PAC) tartalmaz. A zöldtea hozzájárul a száj normál higiéniájának megőrzéséhez. A borsmenta (Mentha piperita) illóolaj nyugtató hatású a torokra, garatra, a hangszálakra. Az összetevők közül a sütőélesztőből és a laskagombából nyert béta-1,3/1,6-D-glükán a baktériumok, gombák, élesztőgomba, algák sejtfalában található szénhidrát típusú vegyület. A készítmény hatóanyagként tejsavtermelő baktériumkultúrát, a Lactobacillus és a Bifidobacterium tejsavbaktérium törzsek élő egyedeit is tartalmazza. A tabletta édes ízét – a fogak védelmét szolgáló édesítőszer – a xilit biztosítja.

Szájhigiénia
Étrend-kiegészítő

Ajánlott adagolás:

A készítmény ajánlott adagja felnőtteknek 2-3 szájban oldódó tabletta naponta. Közvetlenül az étkezést követően fogyassza, lehetőleg fogmosás és alapos öblítést követően! Ügyeljen arra, hogy a tabletta teljesen elolvadjon a szájban. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés:

A termék fogyasztása terhes nőknek, szoptató anyáknak, 18 éven aluliaknak nem ajánlott! Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó. Más zöldteát tartalmazó készítménnyel együtt nem fogyasztható. Felhívjuk a figyelmet, hogy az EGCG napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot. Ne vegye be éhgyomorra!

Tárolás:

Száraz, sötét helyen, 15 és 25°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Közvetlen napfénytől, fagytól és magas hőmérséklettől elzárva tartandó.

Összetevők:

nedvesítőszer (szorbit), meggy (Prunus cerasus) gyümölcs-kivonat, édesítőszerek (xilit, szukralóz), antioxidáns (L-aszkorbinsav), béta-1,3/1,6-D-glükán sütőélesztőből (Saccharomyces cerevisiae), zöldtea levél-kivonat1, tejsavbaktérium törzsek (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsója), béta-1,3/1,6-D-glükán laskagombából (Plerotus ostreatus), aroma, borsmenta illóolaj.